-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11058 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

دختري 22ساله هستم و خيلي زود و با اندك چيزي و حرفي محتلم مي شوم ; از اين رونمي گذارم نامزدم دست به بدنم بگذارد. مدام بايد غسل كنم و سخت گرفتار شده ام . اگر خوابي ببينم و به هوس بيافتم , غسل دارد؟ لطفاً مرا راهنمايي كنيد.

مطلبي را كه از آن بسيار گله مند هستيد, به نظر مي رسد يك نوع وسوسه باشد;زيرا زنان خيلي ديرتر از مردان جنب مي شوند و بعضي مراجع مي فرمايند: زنان محتلم نمي شوند(1) مگر با

آميزش . مراجعي كه مي فرمايند زنان محتلم مي شوند, معتقدند بايد شهوت زن زياد و در اوج شهوت باشد ومني از او خارج شود. اگر اينطور باشد جنب شده است .(2) بنابراين نمي توان گفت : هر آبي كه از انسان خارج شدمني است ولو اندكي با شهوت باشد. در هر صورت شما نمي توانيد يقين كنيد آبي كه از شما خارج شده , مني است , و در صورت شك , جنب محسوب نمي شويد و نبايد غسل كنيد و آن آب پاك است . اگر غسل كنيد,اشكال شرعي دارد و با آن نمي توانيد نماز بخوانيد و احتياجي به تيمم ندارد و اگر خوابي شهوت ناك ديديد, تامني بيرون نيامده باشد, غسل واجب نيست .(3)

اگر آبي كه از زن خارج مي شود, همراه با سستي بدن باشد و رنگ سفيد داشته و لزج باشد و در لباس به صورت زِبْر جلوه كند و بوي بدي داشته باشد, مني است ; در غير اين صورت , آب وَذي و مذي است و پاك است و غسل ندارد. جنابت در زنان به اين راحتي نيست و در موقع جنابت واكنش زيادي در زن پيدا مي شود.

(پـاورقي 1.محمد وحيدي , احكام بانوان , ص 125

(پـاورقي 2.توضيح المسائل مراجع , ج 1 مسئله 346

(پـاورقي 3.همان , مسئله 352

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.